Een nieuwe website?

Complete websites All-Inclusive (maatwerk, SEO, Google, Analytics) voor slechts € 995,- !

Over Maas Webdesign

Maas Webdesign is opgericht in 2000 en gespecialiseerd in de bouw van websites, van zeer eenvoudig tot state-of-the-art, en van enkele eenvoudige pagina's tekst met enkele foto's tot zeer grote websites of juist zeer complexe (woningaanbod, vacaturebank of webshops met duizenden producten).

Vaak is de bouw van een website, gezien de wensen en eisen van de klant, 100% maatwerk. In dat geval werken we vaak samen met reclame-ontwerpbureau's om zodoende tot een schitterend ontwerp te komen.

Maar het kan ook zijn dat de klant juist behoefte heeft aan een wat eenvoudigere website die er keurig verzorgd uitziet, snel en goed werkt én waarbij ook alle andere zaken goed geregeld zijn, zoals opname in de database van Google, een goed programma voor bezoekers-statistieken én dat de website is geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO = Search Engine Optimization).
Zodat niet achteraf extra betaald moet worden voor dit soort belangrijke zaken die niet tijdens de bouw van de website geregeld waren.

Daarom biedt Maas Webdesign het pakket Website All-Inclusive aan, waarbij al deze zaken voor u geregeld worden, voor de vaste prijs van € 995,- !
(exclusief 21% BTW)
Alle details zijn te lezen op de Homepage.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.


Maas Webdesign
Brandebeemd 77
4824 NV Breda
Telefoon: 06 - 2238 9933
E-mail: info@maaswebdesign.nl

KvK: West Brabant 20089963
Rekening nummer: 81.60.393 t.n.v. MAAS AUTOMATISERING